Eglence Mekanina Alinmayan Saldirganlar Ates Açti Açiklamasi Kaçarken Polise Ates Ettiler

Beyoglu’nda bir eglence mekanina girmek isteyen 3 arkadas giristeki güvenlikle kavga etti. Çikan kavgada güvenlik S.T.’yi yaralayan 3 sahis kaçarken polislere de ates açti. Kisa sürede gözaltina alinan süpheliler Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligindeki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Süphelilerden 2’si tutuklandi.

Eglence Mekanina Alinmayan Saldirganlar Ates Açti Açiklamasi Kaçarken Polise Ates Ettiler
Beyoglu’nda 8 Eylül günü gece saat 03.45 siralarinda 3 kisilik arkadas grubu bir eglence mekanina girmek istedi. Iddiaya göre kapidaki güvenlik ile aralarinda bu sebepten çikan tartisma kavgaya dönüsünce gruptan birisi silahini çikarip pes pese ates etti. Güvenlik S.T. yaralandi. Ihbar üzerine çalisma baslatan polis ekiplere süphelilerin izine Esenler’de denk geldi. Süpheliler bu sefer polise de ates edip kaçmaya basladi.

Kisa süreli kovalamaca sonrasi gözaltina alinan 3 sahis Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligine getirildi.



2 kisi tutuklandi

Süpheliler Bayram S., Mustafa T. ve Ugur S. emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. 71 suç kaydi bulunan Bayram S. ve 5 suç kaydi bulunan Mustafa T. çikarildigi mahkemece tutuklandi. Ugur S. ise adli kontrol sarti ile serbest kaldi. Süphelilerin kaçma anlari ise güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA