Çocuk Senligi Hafta Sonu Kentin Iki Farkli Noktasinda Devam Etti

Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen ‘Çocuk Senligi’ hafta sonu kentin iki farkli noktasinda devam etti.

Çocuk Senligi Hafta Sonu Kentin Iki Farkli Noktasinda Devam Etti
Afyonkarahisar Belediyesi, birbirinden renkli ve eglenceli pek çok etkinligin yer aldigi Çocuk Senligine ev sahipligi yapiyor. Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan düzenlenen çocuk senliginde hem minikler hem de aileleri doyasiya eglendi. Hafta sonu iki farkli noktada düzenlenen Çocuk Senligi büyük ilgi görürken, Belediye Baskani Mehmet Zeybekte miniklerin eglenceli anlarina ortak oldu. Ataköy mahallesi ve Uydukent Masal Parki’nda düzenlenen programda yarismalar, oyunlar ve birbirinden lezzetli ikramlar yapildi. Baskan Zeybek’te senligin sevimli ziyaretçilerini yalniz birakmadi. Çocuklarin heyecanina ortak oldu ve fotograf çekildi. Yüzlerce çocugun bir araya geldigi etkinlige katilim yogun oldu. Palyaçolar senlige renk katti, minikler oyun parkinda eglenceli saatler geçirdi. Oyunlar ile heyecan dolu anlar yasayan çocuklar senligin keyfini doyasiya çikardi. Pamuk sekeri ve misirla damaklar senlendi.

Eglence alaninda çocuklarla ve aileleri ile sohbet eden Baskan Zeybek, çocuklari okul öncesinde mutlu etmek istediklerini belirterek, "2023-2024 egitim ögretim dönemi öncesinde çocuklarimizin motivasyonlarini artirmak istedik. Bizim en büyük mutlulugumuz yavrularimizin gülümsemesi. Etkinlige ilgi oldukça yogun. Farkli mahallelerde de etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA