Çekmeköy Belediyesi'nden 50 Bin Ögrenciye Kirtasiye Seti

Çekmeköy Belediyesi yeni egitim ögretim döneminde yaklasik 50 bin ögrenciye kirtasiye malzemesi desteginde bulundu.

Çekmeköy Belediyesi'nden 50 Bin Ögrenciye Kirtasiye Seti
2023-2024 egitim ve ögretim dönemi öncesi ilçedeki devlet okullarinda bakim ve onarim çalismalarini tamamlayan Çekmeköy Belediyesi, ilk ders zilinden sonrada egitim yuvalarinda ögrencilerin yaninda olmaya devam ediyor. Çekmeköy Ilçe Milli Egitim müdürlügü ile koordineli gerçeklestirilen çalismalar neticesinde Çekmeköy Belediyesi ilçede egitim alan ilkokul, ortaokul ve lisede bulunan yaklasik 50 bin ögrenciye içerisinde defterler, kalemler, silgi, boya, cetvel seti ve çesitli okul araç gereçlerinin bulundugu kirtasiye çantasini hediye etti.

Ailelerin ekonomisine destek vermek amaciyla özenle hazirlanan kirtasiye setleri yeni egitim ögretim dönemi öncesinde siralarda hazir halde bulunurken, Ögretmen Semiha Yildirim Ilkokulu’nda ögrencilere kirtasiye setlerinin dagitimi Çekmeköy Belediye Baskani Ahmet Poyraz tarafindan bizzat gerçeklestirdi.

Ögretmen Semiha Yildirim Ilkögretim Okulu’nda gerçeklesen dagitim törenin de konusan Çekmeköy Belediye Baskani Ahmet Poyraz, “Çekmeköy’de okuyan 50 bin ögrencimize bu sene de; defter, kalem, silgi ve yagli boyasina kadar hangi ihtiyaci varsa tamamini bugün itibari ile teslim ettik. Ailelere bir katki olmasi adina böyle bir hizmeti yaptik ve Insallah Çekmeköy’de yasayan bütün ailelerimizin bu hizmetten faydalanmasiyla birlikte mutlu olacagina inaniyoruz. Bu sene üniversiteye baslayan ögrencilerimize de belediye olarak 7 bin TL egitim destegi sagliyoruz. Internet yolu üzerinden müracaat ederek ister devlet ister vakif ister özel fark etmeksizin her üniversite ögrencimize de 7 bin TL egitim destegi sagliyoruz. Böylelikle Çekmeköy Belediyesi egitime verdigi destegi bu sene bir kat daha arttirarak yoluna devam ediyor" dedi.

Kaynak: İHA