1 Kisinin Yaralandigi Servisçilerin Silahli Çatismasinda 2 Kardes Tutuklandi

Samsun’un Bafra ilçesinde egitim-ögretim yilinin ilk gününde 1 kisinin yaralandigi servisçiler arasindaki silahli çatisma ile ilgili 2 kardes tutuklandi.

1 Kisinin Yaralandigi Servisçilerin Silahli Çatismasinda 2 Kardes Tutuklandi
Sabah saatlerinde Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana gelen olayda Ömür V. ve Okan V.. 55 C 5325 plakali minibüsle daha önce aralarinda ‘servis tasimaciligi’ meselesi yüzünden tartisma yasanan Levent A.’nin is yerinin önüne geldi. Burada minibüs, Levent A’nin 17 FF 555 plakali otomobiline çarpti. Çarptiktan sonra araçtan inen Ömür V. ve Okan V.. is yerine silahla ates etti. Is yerinde bulunan Levent A. ve yanindakiler de silahla karsilik verdi. Olayda bacagina isabet eden kursunla yaralanan Okan V., Bafra Devlet Hastanesine kaldirildi. Ömür V. ise olay yerinden yaya olarak kaçti. Kaçan Ömür V.. Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekiplerince yakalanarak gözaltina alindi.

Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirliginde ifadeleri alinan Levent A., Ömür V. ve hastanede tedavisi tamamlanan Okan V., islemlerinin ardindan Bafra Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çikartilan kardesler Okan V. ve agabeyi Ömür V. tutuklanarak Bafra T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi. Levent A. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA