Baskan Zolan, Güneyli Hemsehrileriyle Kucaklasti

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Güney ilçesinin 8 ayri mahallesinde hemsehrileriyle kucaklasti. Denizli Büyüksehir Belediyesinin ilçede yaptigi hali sahalari inceleyerek çocuklarla birlikte futbol oynayan Baskan Osman Zolan, “Bir ve beraber oldugumuz sürece asamayacagimiz engel, varamayacagimiz hedef yok” diye konustu.



Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Büyüksehir Belediyesinin yatirimlarini incelemek ve vatandaslarla bir araya gelmek için Güney ilçesini ziyaret etti. Baskan Zolan’a meclis üyeleri, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Aydin ve beraberindekiler eslik etti. Ilk olarak Güney ilçesinin Kerimler Mahallesi’ni ziyaret eden Baskan Zolan, burada hemserileriyle bulustu, istek ve önerilerini dinledi. Sirasiyla Çorbacilar, Ortaçesme, Asagiçesme, Yenikonak, Parmaksizlar, Hamidiye ve Aydogdu Mahallesi’ni ziyaret eden Baskan Zolan, vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti. Baskan Osman Zolan, ziyaret çerçevesinde Denizli Büyüksehir Belediyesinin Asagiçesme ve Aydogdu mahallelerinde yaptigi hali sahalari inceledi, burada çocuklarla bir süre futbol oynadi.

Vatandaslari tek tek dinledi

Güney ilçe merkezinde Denizli Büyüksehir Belediyesince yapilan sosyal tesiste de incelemelerde bulunan Baskan Zolan, gittigi her mahallede vatandaslarin yogun ilgi ve sevgisi ile karsilasti, tek tek hemserilerinin dertlerini dinledi. Büyüksehir statüsüne geçilmesinin ardindan Güney ilçesinde de pek çok önemli hizmet ve yatirimi tamamladiklarini anlatan Baskan Zolan, “Vatandaslarimizla çalismalarimizi istisare etmek, varsa sikintilarini ögrenmek, sizleri görmek ve kucaklasmak için geldik. Güzel karsilamanizdan dolayi her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.



Güney Belediyesi ile birlikte vatandaslara söz verdikleri isleri tamamlayarak yola devam ettiklerini söyleyen Baskan Zolan sözlerine söyle devam etti: “Bir ve beraber oldugumuz sürece asamayacagimiz engel, varamayacagimiz hedef yok. Allah’im hep beraber daha nice güzel isler yapmayi nasip etsin.”
Kaynak: İHA