Pendik'te Lüks Bir Sitenin Çatisi Yandi, Itfaiyenin Sogutma Çalismasi Sürüyor

Pendik’te lüks bir sitenin çatisinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangin kisa sürede kontrol altina alindi.

Pendik'te Lüks Bir Sitenin Çatisi Yandi, Itfaiyenin Sogutma Çalismasi Sürüyor
Yangin, saat 23.30 siralarinda Istanbul Pendik ilçesi, Yenisehir Mahallesi, Osmanli Bulvari üzerinde yasandi. Iddiaya göre lüks bir sitenin altinda yer alan kebap dükkaninin baca çikisinda bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yangin sirasinda bazi cisimlerin patlamasiyla sitedeki camlar kirildi. Yangin çati katinin altinda oturan vatandaslar tarafindan fark edilirken, yine çevredeki vatandaslar tarafindan itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine çok sayida itfaiye, saglik ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatida çikan yangini kisa sürede kontrol altina aldi. Polis ekipleri tarafindan sitede oturanlar tahliye edildi. Çok az sayida da olsa dumandan ve kokudan etkilenenler de oldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

Yanginin oldugu sirada ayni sitede oturan vatandaslardan Ediz Özen, "Ben evde oturuyordum, ders çalisiyordum. Bir anda bayagi bir patlama sesi geldi. Ben dedim ki, ya deprem oluyor, ya da bir patlama filan oldu. Cam patlama sesi geldi. Balkona çiktim, herkes bizim eve dogru bakiyor. Ben alevleri göremedim ama arkadaslarim video çekmis, bayagi duman çikiyordu" dedi.

Kaynak: İHA