Is Yerine Silahli Saldirida Ilginç Savunma 'Havaya Ates Ettim Is Yerine Gelmis'

Adana’nin Kozan ilçesinde Turgut Özal Bulvari üzerinde bulunan bir kafeye silahli saldiri düzenlenmesinin ardindan bekçiler saldirganlari silah ile birlikte kovalamaca sonucu yakalandi.

Is Yerine Silahli Saldirida Ilginç Savunma 'Havaya Ates Ettim Is Yerine Gelmis'


Edinilen Bilgiye göre Adana’nin Kozan ilçesinde 5 Agustos gecesi bir kafenin kursunlanmasi üzerine Kozan ilçe emniyet müdürlügüne bagli polisler ve bekçiler is yerini kursunlayan süphelileri kovalamaca sonucu üzerine olayda kullanilan silah ile birlikte Kozan Cumhuriyet savciliginin talimati ile gözaltina aldi.

Kozan Ilçe Emniyet Müdürlügü’nde tamamlanan islemlerin ardindan 4 süpheli adliyeye sevk edildi. Kozan Cumhuriyet savciligi tarafindan baslatilan sorusturma çerçevesinde nöbetçi mahkemeye süpheliler genis güvenlik ile çikarilirken M.E isimli süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diger taraftan, A.C. adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, F.N.Z. ve M.B.Y. ise savcilik ifadelerinin ardindan serbest kaldi.

Süpheli M.E ifadesinde havaya ates ettigini tesadüfen kursunlarin is yerine geldigini savunurken is yeri sahibinin sikâyetçi olmadigi ögrenildi.
Kaynak: İHA