Vali Varol, Küçük Sanayi Sitesi Esnafiyla Bir Araya Geldi

Adiyaman Valisi Osman Varol, Küçük Sanayi Sitesi esnafini ziyaret ederek, ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.

Vali Varol, Küçük Sanayi Sitesi Esnafiyla Bir Araya Geldi
Küçük Sanayi Sitesi esnafini ziyarette Vali Varol’a Vali Yardimcisi Nurbaki Yalçin, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürü Haci Dastan, Küçük Sanayi Sitesi Baskani Adnan Kirikdas ve yönetim kurulu üyeleri eslik etti.

Ilk olarak Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini ziyaret eden Vali Varol’u Baskan Adnan Kirikdas ve yönetim kurulu üyeleri karsiladi.

Karsilama sonrasi Vali Varol, Yönetim Kurulu Baskani Adnan Kirikdas ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ederek, kooperatifin yürüttügü çalismalar ile küçük sanayi sitesi esnafinin genel durumu hakkinda bilgiler alarak ihtiyaç, talep ve önerileri dinledi.

Daha sonra küçük sanayi sitesi esnafini ziyaret eden Vali Varol, esnafi tek tek gezerek halini ve hatirini sorup islerinde kolayliklar diledi.

Her firsatta esnaf ve vatandaslari ziyaret ederek sorun ve talepleri ilk agizdan dinlemeye özen gösterdiklerini belirten Vali Varol, “Bugünde kent ekonomisine alin teriyle katki sunarak ekonomik canliligin kaynagini olusturan ilimiz küçük sanayi sitesi esnafini ziyaret ederek, yasadigimiz deprem afeti sonrasi esnafin ve sitenin mevcut durumu ile ihtiyaç ve talepleri dinledik. Esnafimizin bizlere ilettigi talepleri not alarak, bunlari imkanlar ölçüsünde yerine getirmenin gayretinde olacagiz. Elinin emegi, alninin teriyle küçücük sermayesini beyniyle yogurup, kentimiz ekonomisine önemli katkilar sunan ve istihdam olusturan esnaf kardeslerimize sicak karsilamalari ve misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyor, hayirli ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA