Recep Varliakman Ölüm Yil Dönümünde Dualarla Anildi

Kamu Sen Manisa Il Temsilcisi ve Türk Egitim Sen Manisa Sube Baskaniyken 8 yil önce geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybeden Recep Varliakman, ölüm yildönümünde düzenlenen mevlit programi ile anildi.

Kamu Sen Manisa Il Temsilcisi ve Türk Egitim Sen Manisa Sube Baskaniyken 4 Agustos 2015 tarihinde geçirdigi kalp krizi sonucu hayatini kaybeden Recep Kadir Varliakman, ölümünün 8’inci yilinda Kamu Sen Manisa Il Temsilciligi’nin Yunusemre ilçesindeki Laleli Mesir Camii’nde yatsi namazi öncesi düzenlendigi mevlit programi ile anildi. Mevlit programina Kamu Sen Manisa Il Temsilcisi ve Türk Saglik Sen Manisa Sube Baskani Aydin Akagündüz, MHP Manisa Il Baskan Yardimcisi Ali Daglioglu, Kamu Sen’e bagli sendikalarin baskan ve üyeleri, STK’larin temsilcileri ve siyasiler katildi.

Kamu Sen Manisa Il Temsilcisi ve Türk Saglik Sen Manisa Sube Baskani Aydin Akagündüz, "Rahmetli Recep Kadir Varliakman ve ahirete intikal eden tüm Kamu-Sen üyelerimiz ve yakinlari için mevlit okuttuk. Allah kabul etsin, mekanlari cennet olsun" dedi.

Kaynak: İHA