Pamukkale Belediyesi'nden Ögrencilere Egitim Yardimi

Pamukkale Belediyesi Meclisinin Agustos ayi toplantisindan 2023-2024 yili egitim ögretim dönemi için egitim destegi karari çikti. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Her yil oldugu gibi bu yil da 2 bin 500 ögrencimize yapacagimiz yardim miktarini 100’de yüz zam yaparak 500 TL’ye çikardik. Basvurular 15 Agustos’ta baslayacak” dedi.

Pamukkale Belediyesi'nden Ögrencilere Egitim Yardimi


Egitim konusunda yaptigi önemli çalismalarla dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, her egitim yilinda oldugu gibi 2023-2024 egitim-ögretim yilinda da ögrencilerin yaninda olmaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Meclisinin Agustos ayi toplantisinda egitim yardimi konusu gündeme geldi. Görüsülüp meclis üyelerinin oylariyla alinan karar dogrultusunda, Pamukkale ilçesinde ikamet eden, ihtiyaç sahibi, sehit yakini, devlet okullarinda okuyup, basari düzeyi yüksek ögrencilere egitim destegi saglanacak. Toplam 2 bin 500 ortaokul ve lise ögrencisine 8 ay boyunca aylik 500 TL egitim yardimi verilecek. Pamukkale Belediyesinin egitim yardimi miktarinin tutari 10 milyon TL olacak.

“Egitim denince akan sular duruyor”

“Göreve geldigimiz günden bu yana çocuklarimizin egitimi adina birçok önemli destek ve projeyi hayata geçirdik” diyen Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Egitim olmazsa olmazimiz. Egitim alaninda gelecege kalici eserler birakmanin hakli gururunu yasarken, ögrencilerimize ve velilerimize desteklerimizi de sürdürüyoruz. Her yil oldugu gibi bu yilda ögrencilere egitim destegini sürdürüyoruz. Bizim için egitim denince akan sular duruyor. 2023-2024 egitim ögretim döneminde 2 bin 500 ögrencimize ayda 500 TL olmak üzere 8 ay boyunca egitim yardimi yapacagiz. Egitim yardimi basvurulari belediyemizin web sitesinden 15 Agustos-15 Eylül tarihleri arasinda yapilacak. Istenilen evraklar ve inceleme sonunda en çok ihtiyaci olan 2 bin 500 ögrencimiz egitim yardimi almaya hak kazanacak. Her yil oldugu gibi bu yil da sürecek olan egitim destegimiz hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA