Germencik'te Kroniklesen Yol Sorununa Kalici Çözüm

Germencik’in Tekin Mahallesi’nde yillardir süregelen ve kroniklesen yol sorunu Germencik Belediyesi tarafindan kalici çözüme kavusturuldu. Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, “Mahallemizdeki yol sorununu çözdük hayirli ve ugurlu olsun. Halkimizin talepleri çerçevesinde proje ve yatirimlarimizi hayata geçirmeye devam edecegiz.” diye konustu.

Germencik'te Kroniklesen Yol Sorununa Kalici Çözüm


Tekin Mahallesi’nde bulunan Magnesia Antik Kenti’ne yakinligi sebebiyle korunma alani içerisinde kalmasi sebebiyle özel bir duruma sahip yol, Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes’in girisimleriyle izinlerin alinmasi ve Aydin Valiligi Yatirim Izleme ve Koordinasyon Baskanliginin katkilariyla yenileniyor.

Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, kalici çözümler isiginda çalismalarin devam edecegini ifade ederek, “Germencik Belediyesi olarak Tekin Mahallemizde yillardir süregelen ve kroniklesen yol sorununu yogun bir çalisma programinin ardindan çözdük. Aydin Valiligi Yatirim Izleme ve Koordinasyon Baskanligina ve emegi geçen herkese tesekkür ediyor, mahallemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum. Ilçemizde kalici çözümler isiginda bu gibi çalismalarimizi kesintisiz sürdürecek, halkimizin talepleri çerçevesinde proje ve yatirimlarimizi hayata geçirmeye devam edecegiz. Ilçe merkezimizde 6 farkli noktada yol yapim çalismalarimizi kesintisiz sürdürüyor, halkimiza en iyi hizmeti vermek için yogun bir çalisma takvimi uyguluyoruz. En kisa sürede yol çalismalarimizi tamamlayarak ilçemizin hizmetine sunacagiz” ifadelerini kullandi.

Germencik Belediyesi ekipleri, Yedi Eylül Mahallesi’ndeki Postacilar Sokak olarak da bilinen Marasal Sokak’ta yol yapim çalismalarina devam ediyor. Camikebir Mahallesi 19 Mayis Caddesi’nde de yol yapim çalismalarini sürdüren ekipler toplamda 6 farkli noktada es zamanli çalisma yaparak Germencik’in sorunsuz ve güzel bir yol agina kavusmasi için mesailerini araliksiz devam ettiriyor.
Kaynak: İHA