Burdur Gölü Doga Egitimi Ve Ziyaretçi Merkezi'nin Protokolü Imzalandi

Burdur Gölü’nde olusturulacak Doga Egitimi ve Ziyaretçi Merkezi’nin protokolü valilik tarafindan imzalanarak yürürlüge sokuldu.

Burdur Gölü Doga Egitimi Ve Ziyaretçi Merkezi'nin Protokolü Imzalandi
Burdur Il Milli Egitim Müdürlügü Ile Doga Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlügü arasinda imzalanan "Burdur Gölü Doga Egitimi ve Ziyaretçi Merkezi" Egitim ve Isbirligi Protokolünün imzalari Burdur Valisi Ali Arslantas’in makaminda atildi.

Imzalanan protokol çerçevesinde olusturulacak "Doga Egitimi ve Ziyaretçi Merkezi" ile Burdur basta olmak üzere Akdeniz Bölgesi ve Türkiye’nin dogasi, korunan alanlari, sulak alanlari, biyolojik çesitliligi, kültürü hakkinda, Burdur ve çevre illerden ilkögretim, ortaögretim ve yüksekögretim ögrencilerinin ilgi çekici ve merak uyandirici egitim ortamlarinda egitim almasi ve bunun yani sira farkli ögrenme ihtiyaçlarina göre yerel halk dahil olmak üzere farkli kesimlere yönelik örgün egitim, bilgilendirilme ve sürdürülebilirlik faaliyetlerinin de yürütülmesi hedefleniyor.

Protokol imza programina taraflar olarak Doga Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Mahmut Temel, Il Milli Egitim Müdürü Nesrin Kakirman ve ilgili Sube Müdürleri katildi.

Kaynak: İHA