Besiktas'ta Motosiklet Sürücülerine Yönelik Denetim

ISTANBUL Besiktas’ta polis ekipleri tarafindan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçeklestirildi. Denetimde sürücüm belgeleri ve motosiklet muayeneleri kontrol edilirken ayni zamanda süphelenilen sahislara alkol kontrolün yapildi. Denetimler sonucunda alkollü bir sürücüye para cezasi kesilirken ehliyetine de 6 ayligina el konuldu.

Besiktas'ta Motosiklet Sürücülerine Yönelik Denetim


Istanbul’un birçok noktasinda polis ekipleri tarafindan motosiklet sürücülerine yönelik denetimler devam ediyor. Istanbul Emniyet Müdürlügüne bagli polis ekipleri tarafindan gece saatlerinde Besiktas Ortaköy’de motosikletli sahislara yönelik sabit yol uygulamasi gerçeklestirildi.

Motosikletli sürücüler durdurularak ehliyet ve diger belgeleri kontrol edilirken polis tarafindan süphelenilen sahislara da alkol kontrolü ve üst aramasi yapildi.

Yapilan denetimler sonucunda kullandigi motosikletin plakasiz oldugu tespit edilen bir sürücüye ve alkollü motosiklet kullanan bir sahsa toplamda 10 bin 764 lira ceza kesildi. Alkollü motosiklet kullandigi tespit edilen sahsin ayrica ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Kentin birçok noktasinda denetimlerin siklikla devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA