Depoda Çikan Yanginda 4'Ü Çocuk 8 Kisi Dumandan Etkilendi

Izmir’in Bayrakli ilçesinde bulunan bir depoda sigara izmaritinden dolayi çiktigi öne sürülen yanginda 4’ü çocuk 8 kisi dumandan etkilendi. Yangina müdahale eden bir itfaiye eri ise basina düsen beton parçasiyla yaralandi. Öte yandan, dumandan etkilenen ve hastaneye kaldirilan kisilerin durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Depoda Çikan Yanginda 4'Ü Çocuk 8 Kisi Dumandan Etkilendi
Yangin, dün aksam saatlerinde Bayrakli ilçesi Onur Mahallesi 7371/1 Sokak’ta bulunan 5 katli apartmanin zemin katinda bulunan depoda çikti. Alevleri gören vatandaslarin durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri yangina müdahalede bulundu. Yangin söndürme çalismalarinda bir itfaiye eri, basina düsen beton parçasi düsmesiyle yaralanirken, yangin nedeniyle 4’ü çocuk kisi dumandan etkilendi. Yangin, deponun önünde park halinde bulunan kamyonete de siçradi. Ekiplerin müdahaleleri sonucu yangin söndürülürken, gida ürünlerinin bulundugu depo kullanilamaz hale geldi. Saglik ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptiktan sonra dumandan etkilenen kisiler ambulans ile Çigli Devlet Hastanesine kaldirildi.

Öte yandan yanginin, yoldan geçen kimligi belirsiz kisi veya kisilerin sigara izmaritini depoya atmasi sonucu çiktigi öne sürüldü.

Yanginla ilgili baslatilan tahkikat devam ediyor.
Kaynak: İHA