Önce Maasi Kesildi Sonra Depremde Evlatlarini Kaybetti

Adiyaman’da Bagkur’dan malulen emekli olan bir kisinin önce engelli ayligi kesildi, ardindan depremde 2 çocugunu, 1 torununu ve damadini kaybetti.

Önce Maasi Kesildi Sonra Depremde Evlatlarini Kaybetti
Emlakçilik yapan Abdullah Kutlu (53) isimli Adiyamanli vatandas, 2010 beyin kanamasi geçirerek kismi felç geçirdi. Heyetin verdigi yüzde 87’lik engelli raporu ile Bagkur’dan malulen emekli oldu. Engel durumu nedeniyle kendi kendine yetmeyen ve esi Güner Kutlu’nun destekleriyle yasamini sürdüren Abdullah Kutlu’nun 2 yilda bir yenilenen son heyet raporunda engelli durumu yüzde 67’ye düsürüldü. Engel orani düsünce emekli maasi kesildi.

Emekli maasi kesilen Abdullah Kutlu, 6 Subat depreminde ise 2 çocugunu, 1 torunu ve damadini topraga verdi. Yasadigi talihsizlikler üst üste gelen Abdullah Kutlu, nörolojik ve psikiyatri tedavi görüyor.

Abdullah Kutlu’nun esi Güner Kutlu ise, magdur olduklarini dile getirerek, “Esim engelli oldugu için evden çikamiyor. Esimin kardesinin destekleri ile ayakta durmaya çalisiyoruz. Esimin maasi kesilince gelirimiz gitti. Maasin kesilmesine itiraz ettik. Yetkililerin sesimizi duymasini istiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA