Muhtar, Koyunlarin Bahçeye Girmesinden Dolayi Tartistigi Genci Silahla Yaraladi

Orhangazi ilçesinde bir mahalle muhtari, köy kahvesinde tartistigi genci silahla bacaklarindan vurdu. Hastaneye kaldirilan yarali genç tedavi altina alinirken, muhtar ise jandarmaya giderek teslim oldu. Olayin, gence ait koyunlarin vatandaslarin arazilerine girmesi üzerine çikan tartismadan kaynaklandigi belirlendi.

Muhtar, Koyunlarin Bahçeye Girmesinden Dolayi Tartistigi Genci Silahla Yaraladi
Olay, saat 11.30 siralarinda Orhangazi’ye bagli Gedelek Mahallesi’nde meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Ugur Demirel (29) ve arkadaslari Gedelek’teki köy kahvesinde oturduklari esnada, iddiaya göre kahveye gelen mahalle muhtari Mehmet D., Ugur Demirel ile tartismaya basladi.

Tartismanin ardindan üzerindeki silahi çikaran Mehmet D., Ugur Demirel’e 3 el ates etti. Iki bacagina mermi isabet eden Demirel yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirilan genç, burada tedavi altina alinirken, Mehmet D. ise jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Koyunlarin araziye girmesi ile tartisma baslamis

Ugur Demirel’e ait koyunlarin mahallede vatandaslarin arazilerine girerek otlamasindan dolayi muhtar ile Demirel arasinda bir gün önce tartisma yasandigi belirlenirken, Demirel’e ait köpeklerin de bazi vatandaslarin bahçesine girdigi ve tavuklari da parçaladigi ileri sürüldü. Olay öncesinde ise muhtar Mehmet D.’nin köy kahvesinde Ugur Demirel’i uyardigi, koyunlarin bahçelere zarar verdigini söyledigi ve bu yüzden ikili arasinda tartisma yasandigi belirlendi.

Yarali genç sehir hastanesine sevk edildi

Diger yandan, iki bacagindan yaralanan Ugur Demirel Orhangazi Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardindan sehir hastanesine sevk edildi. Olay sonrasinda muhtar Mehmet D.’nin jandarmaya giderek teslim oldugu ve olayla ilgili sorusturmanin sürdügü belirlendi.
Kaynak: İHA