'Kisa Mesafe' Kavgasinda Hayatini Kaybeden Fasli Adam Iznik'te Defnedildi

Istanbul’da evine gitmek için durdurdugu taksinin soförü tarafindan “kisa mesafe” nedeniyle araca alinmayan ve darp edilerek hayatini kaybeden 57 yasindaki Fas uyruklu adam, Iznik’te kilinan cenaze namazi sonrasi defnedildi.

'Kisa Mesafe' Kavgasinda Hayatini Kaybeden Fasli Adam Iznik'te Defnedildi
Yaklasik 11 yil önce ailesiyle birlikte Istanbul’a gelen 57 yasindaki Fas uyruklu Jamal Doumane, çesitli islerde çalisti. Doumane, bir dönem gece kulübünde bodyguardlik yapti. Bu süre içerisinde ikamet izninin süresi dolan adam, ülkesi Fas’a döndü.

Evine gitmek için taksiyi durdurdu

3 ay sonra geri gelen adam, ikamet iznine basvurarak sonucunu beklemeye basladi.

Geçtigimiz pazar günü arkadaslarini ziyaret etmek için eskiden çalistigi gece kulübüne giden adam, sabah saatlerinde kulüpten çikti. Doumane, Sisli Mecidiyeköy’deki evine gitmek için yoldan geçen bir taksiyi durdurdu.

Kisa mesafe diye götürmedi

Taksici iddiaya göre adami, gidecegi adresi kisa mesafe bulmasi nedeniyle aracina almadi. Bunun üzerine duruma sinirlenen Doumane, giden taksinin arka tamponuna eliyle vurdu. Bu duruma sinirlenerek aracindan inen taksici ile Fasli adam arasinda tartisma çikti. Tartismanin bir anda kavgaya dönüsmesiyle taksici, adami iterek yere düsürdü. Yerden kalkan Fas uyruklu adam, taksicinin üzerine yürüdü ve kavgayi sürdürdü. Taksici, üzerine gelen Doumane’yi yumrukla bir kez daha yere düsürdü. Basini asfalt zemine çarpan adam, oldugu yerde hareketsiz sekilde kaldi. Hastaneye kaldirilan Doumane doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamazken, taksici ise polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Adli Tip Morgundaki islemleri tamamlanan Fasli adamin cenazesi yakinlari tarafindan, Bursa’nin Iznik ilçesine getirildi.

Esrefzade Camii’nde cenaze namazi kilinan Doumane yakinlarinin gözyaslari esliginde Iznik’te defnedildi.
Kaynak: İHA