Hastane Odasinda Ölü Bulunan Ünlü Doktor Son Yolculuguna Ugurlandi

Üsküdar’da görev yaptigi Dr. Siyami Ersek Gögüs Kalp ve Damar Cerrahisi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde ölü bulunan Prof. Dr. Gökçen Orhan, Atasehir’de Mimar Sinan Camii’nde kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Hastane Odasinda Ölü Bulunan Ünlü Doktor Son Yolculuguna Ugurlandi
Üsküdar’da Dr. Siyami Ersek Gögüs Kalp ve Damar Cerrahisi Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde sabah hastalarini muayene ettikten sonra Prof. Dr. Gökçen Orhan’dan yaklasik iki saat haber alinamadi. Bunun üzerine odasina giren meslektaslari, Orhan’i hareketsiz halde buldu. Yogun bakim servisine kaldirilan Gökçen Orhan’in hayatini kaybettigi belirlendi. Orhan’in cenazesi savcilik incelemesinin ardindan hastanenin morguna götürüldü.

Alkislarla ugurladilar

Ünlü Kalp Cerrahi Gökçen Orhan’in Atasehir Mimar Sinan Camii’nde kilinan cenaze namazina ailesi, aile yakinlari, meslektaslari, sanatçilar ve çok sayida vatandas katildi.

Orhan’in ailesi cenaze namazinda gözyaslarina hakim olamadi. Cenaze arabasi ilerlerken meslektaslari, Orhan’i alkislarla ugurladi. Omuzlarda tasinan Orhan’in cenazesi, Ihlamurkuyu Mezarligina defnedildi.
Kaynak: İHA