Baskan Güngör; 'Pazarcik'ta Kalici Konutlar Hizla Yükseliyor'

Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, “Çadirlardan konteynerlere, konteynerlerden de kalici konutlara hizli bir süreç ilerliyor. Kahramanmaras’imizda 82 bin kalici konut yapilacak. Bunlarin yariya yakininda süreçler basladi. Insallah kalici konutlar taahhüt edilen sürede hak sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Baskan Güngör; 'Pazarcik'ta Kalici Konutlar Hizla Yükseliyor'
Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile 6 Subat’ta meydana gelen ilk depremin merkez üssü Pazarcik’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Kaymakamlik, Ilçe Belediyesi ve Ilçe Emniyet Müdürlügü’nü ziyaret eden Güngör ve Ünlüer, ardindan geçici barinma merkezinde vatandaslarla bir araya geldi. Heyet, devaminda ilçede yapimi devam eden kalici konut insaatlarinda incelemelerde bulundu.

Pazarcik programina iliskin degerlendirmelerde bulunan Baskan Hayrettin Güngör, “Sayin Valimizle birlikte Pazarcik ilçemizde Kaymakamlik, Belediyemiz ve Emniyet Müdürlügü’müzü ziyaret ettik. Ilçemizde yapimi devam eden kalici konut insaatlarinda incelemelerde bulunduk. Gerçekten çok hizli bir çalisma yürütülüyor. Çadirlardan konteynerlere, konteynerlerden de kalici konutlara hizli bir süreç ilerliyor. Kahramanmaras’imizda 82 bin kalici konut yapilacak. Bunlarin yariya yakininda süreçler basladi.

Insallah kalici konutlar taahhüt edilen sürede hak sahiplerine teslim edilecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA