Arnavutköy'de Çinar Agaci Kafenin Üzerine Devrildi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Arnavutköy’de yol kenarinda bulunan çinar agaci kökünden sökülüp devrildi. Devrilen agacin altinda kalmaktan saniyelerle kurtulan vatandaslarin korku dolu anlari güvenlik kameralarina yansidi.

Olay, öglen saatlerinde Arnavutköy Eski Edirne Asfalti Caddesi’nde meydana geldi. Bir kafeteryanin önündeki kaldirimda bulunan çinar agaci, kökünden koparak devrildi. Agacin yoldan geçen vatandaslarin ve kafede oturan müsterilerin üzerine devrilmesine ise bitisiginde bulunan baska bir agaç engel oldu. Olayda park halindeki bir otomobil hasar görürken, vatandaslardan yara alan olmadi. Çinar agacinin devrildigi ve o sirada vatandaslarin panikle kaçtigi anlar, kafeteryanin güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi. Devrilen agaç, belediye ekiplerince kesilerek kaldirildi.

“Disariya çiktigimizda agacin yere düstügünü gördük”

Kafeterya sahibi Seyfettin Yilmaz, “Saat 12.00 civariydi. Biraz hava rüzgarliydi. Insanlarin yogun geçtigi bir saatti zaten. Birden bir gürültü koptu. Disariya çiktigimizda agacin yere düstügünü gördük. O sirada da park halinde bir, iki tane de araç vardi. Bir tanesinin kapisi falan biraz hasar gördü. 3-4 tane insani da Allah korudu. Verilmis sadakalari varmis. Yanindaki agacin dali engelledi, yoksa yaralanma olurdu. Çinar agaci ama çok yasliydi. Kökten çürümüs” dedi.

Kaynak: İHA