Tokat'a Bu Proje Sayesinde Içme Suyunda Bir Asir Sorun Yasanmayacak

Tokat’tin Niksar ilçesinde 194 kilometre uzunlugunda olacak olan içme suyu sebeke projesinin baslama töreni gerçeklestirildi.

Tokat'a Bu Proje Sayesinde Içme Suyunda Bir Asir Sorun Yasanmayacak
Tokat’in Niksar ilçesinde içme suyu sebekesinin yenilenme çalismalari törenle basladi.

194 kilometre uzunlugunda olacak çalisma ilçe merkezi ve Çamiçi yaylasini kapsayacak. Yapilan tören, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Yapilan törene, Tokat Valisi Numan Hatipoglu, Erbaa kaymakami Niksar Kaymakam Vekili Dr. Ismail Altan Demirayak, Niksar Belediye Baskani Özdilek Özcan, Il protokolü ve vatandaslar katildi.

Kurdele kesiminin ardindan dualarla kurban kesildi ve ilk çalismalara baslanildi.

"Niksar için en iyi isleri ortaya koyacagini umut ediyorum"

Niksar’in en iyi hizmetleri almaya laik oldugunu belirten Tokat Valisi Numan Hatipoglu, " Bütün belediye çalisanlarina ve emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz. Niksar hizmetlerin en iyisini almaya devam edecek. Bizde Tokat valiligi olarak Sariyazi da bulunan termal turizm alaninda turizm ve seracilik alaninda bir çalisma planliyoruz. Bununla ilgili olarak yapilacak islerimiz de Niksar için en iyi isleri ortaya koyacagini umut ediyorum" seklinde konustu.



"Niksar’imizin yüz yilina hitap eden projeyi hayata geçirdik"

100 yillik hayalin gerçeklestirildigini belirten Niksar Belediye Baskani Özdilek Özcan, "2014 yilinda baslayan hizmet yolumuz 1 dönemimizle beraber basladi o beni hiç unutmuyorum seçimler bitti, seçimi kazandiktan sonra vekilimiz bana hayirli olsun da bulunmus, Niksar için de hayirlisini dilemisti. O gün dualariyla bizi tebrik etmis ve bu proje de büyük katki saglamistir. Geçmis dönemde bu projede emegi olan valilerimize, milletvekillerimize çok tesekkür ediyorum. Niksar’imizin yüz yilina hitap eden projeyi hayata geçirdik" seklinde konustu.

Kaynak: İHA