Resul Dindar Ve Demet Akalin Arasinda Sahnede Gergin Anlar Açiklamasi 'Sen Beni Tanimamissin'

Artvin’in Arhavi ilçesinde düzenlenen festivalde sahne alan Resul Dindar ve Demet Aklin arasinda gerginlik yasandi. Demet Akalin’in sahneye erken çikmak istedigini söyleyen Resul Dindar, “Ben buranin çocuguyum, ben Karadenizliyim müzigiyim, sen beni tanimiyorsun” diyince Demet Akalin sahneyi çikarak tepki gösterdi.

Resul Dindar Ve Demet Akalin Arasinda Sahnede Gergin Anlar Açiklamasi 'Sen Beni Tanimamissin'
Artvin’in Arhavi ilçesinde bu yil 49’uncusu düzenlenen Uluslararasi Arhavi Kültür ve Sanat Festivali 5. gününde düzenlenen konserde Karadeniz müziginin güçlü ismi Resul Dindar ve ünlü sarkici Demet Akalin sahne aldi.

Sahneye ilk önce Resul Dindar çikarken sevilen sarkilarini sevenleriyle bulusturdu. Festival programi kapsaminda saat 20.30-22.00 arasinda Resul Dindar sahne aldi. Programa göre 22.00’de sahne almasi gereken Akalin, konseri uzatan Dindar’a tepki gösterdi.

Konser devam ederken görevlinin Resul Dindar’in yanina gelerek kulagina bir seyler fisildamasinin ardindan Dindar, Demet Akalin’in sahneyi kedisine devretmesini istedigini iddia etti.

Mikrofonu alarak sahne önüne gelen Dindar, “Size çok güzel bir sey söyleyecegim, ne kadar yakistigina siz karar verin. Demet Akalin Hanimefendi 22.30’da çikmak istiyormus, eger çikmazsa gidecekmis. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormus yoksa gidecekmis. Ben buranin çocuguyum, ben Karadeniz müzigiyim. Sen beni tanimiyorsun, benim saatim on bir” dedi.

Dindar’in konusmalarinin ardindan sahneye çikan Akalin, Dindar ile bir süre konustuktan sonra sahneden indi.

Daha sonra sonra Dindar bir müddet daha konsere devam edip inince, sahneye Akalin çikarak sevenleriyle bulustu.
Kaynak: İHA