Battalgazi Yeni Imar Yollariyla Güzellesiyor

Büyüyen ve gelisen Battalgazi’nin dört bir yaninda ulasim yatirimlarini sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, Haniminçiftligi Mahallesi Milli mevkiinde 2 bin metrelik yeni imar yolu açma çalismalarini tamamladi.

Battalgazi Yeni Imar Yollariyla Güzellesiyor
Ulasim yatirimlari çerçevesindeki çalismalarina mesai mefhumu gözetmeden devam eden Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin yasam standartlarinin yükselmesi için yol açma, bakim ve onarim çalismalarina araliksiz devam ediyor. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla her geçen gün daha da büyüyen ilçenin dört bir yanina yeni imar yollari kazandiran ekipler, son olarak Haniminçiftligi Mahallesi Milli mevkinde 2 bin metrelik yeni imar yolu açma çalismalarini tamamladi. Ekiplerin bu hummali çalismalari, hem trafik aginin genisletilmesi hem de bölgede yapilacak olan yapilasmalar için büyük önem arz ederken, çalismalardan memnuniyet duyan vatandaslar, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ve ekibine tesekkürlerini iletti.

“Çalismalarimizda gecemizi gündüzümüze kattik”

Yeni imar yolu açma çalismalarinin araliksiz olarak devam ettigini belirten Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi’miz gelisimi için gerekli olan yeni imar yolu açma çalismalarimizi sürdürüyoruz. Çalismalarimizda gecemizi gündüzümüze katmis durumdayiz. Yolun medeniyet oldugunu biliyoruz. Yol, altyapinin ve üstyapinin gelismesine büyük katki sagliyor. Bir yerde eger yol yok ise altyapi ve üstyapi çalismalari yapilamiyor. Battalgazi Belediyesi olarak bir yandan yeni imar yollari açarken, diger yandan da yol yatirimlarimizi gerçeklestiriyoruz. Hizmet askiyla çiktigimiz bu kutlu yolda 2019’dan bugüne kadar hem söz verdigimiz vaatlerimizi gerçeklestiriyoruz hem de yeni yatirimlar ile Asirlik Battalgazi’mize gece demeden gündüz demeden kazandiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA