Dogubayazit'ta Egitim Ögretim Yili Hazirliklari Sürüyor

Agri’nin Dogubayazit ilçesinde, 2023-2024 egitim ögretim yili hazirliklari kapsaminda okullarin bakim ve onarim çalismalari devam ediyor.

Dogubayazit'ta Egitim Ögretim Yili Hazirliklari Sürüyor


Dogubayazit Ilçe Milli Egitim Müdürü Ihsan Kösen, yaptigi açiklamada, yeni egitim ögretim yilina hazir olmak için okullarda gerekli çalismalari yaptiklarini söyledi.

Kösen, ilçede sel felaketinden etkilenen Kalecik köyündeki okulun onarimina basladiklarini belirterek, “Okulumuzun çevre düzenlemesi ve siniflarin boyanmasi için çalismalarimiz devam ediyor. Okulumuzu en kisa sürede egitime hazir hale getirecegiz.” dedi.



Yeni görevine baslayan Jandarma Komutani Yarbay Ahmet Basaran ve Çetenli Karakol Komutani Astsubay Kidemli Basçavus Kemal Akçadag’i da ziyaret ettiklerini ifade eden Kösen, “Güvenlik güçlerimizle is birligi içinde olacagiz. Egitim camiasina verdikleri destekten dolayi tesekkür ediyorum.” diye konustu.

Kösen, yaz kurslarina devam eden ögrencilerle de bir araya geldiklerini anlatarak, “Yaz kurslarina katilan ögrencilerimize Dogubayazit Kaymakamliginin destegiyle hediye kitaplar dagittik. Ögrencilerimizin mutluluguna ortak olduk. Yaz kurslarina katilimin yüksek olmasi bizi sevindiriyor.” ifadelerini kullandi.

Yeni egitim ögretim yili için insaati bitme asamasinda olan iki anaokulunu da ziyaret ettiklerini aktaran Kösen, “Uluyol Mahallesi’ndeki 4 derslikli ve Büyük Agri Mahallesi’ndeki 8 derslikli anaokullarimizin insaatlari tamamlanmak üzere. Anaokullarimizin yeni egitim ögretim yilinda hizmete girmesini planliyoruz.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA