Firtina Alasehir'i Savas Alanina Çevirdi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde saat 21.00 siralarinda baslayan ve kisa sürede siddetini artiran firtina ve yagmur, agaçlarin devrilmesine ve arabalarin devrilen agaçlarin altinda kalmasina neden oldu.

Firtina Alasehir'i Savas Alanina Çevirdi
Manisa’nin Alasehir ilçesinde firtina dolayisiyla agaçlar devrildi, elektrik telleri koptu, bazi bölgelerde elektrik kesintileri yasandi. Agaçlarin Alasehir Belediyesi ekipleri tarafindan kaldirilmasi ile yollar ulasima açildi. Gediz Elektrik ekipleri kopan telleri baglayarak elektrik verilmeye basladi.

Yagis ve firtina nedeniyle, Üzümlü Kavsagi’nda rögarlarin tasmasi nedeniyle kara yolunda su taskini yasandi ve trafik olumsuz yönde etkilendi. Seyhsinan Mahallesi’nde bir evi su basarken, Avsar Baraji parkinda ise agaç devrildi. Alasehir –Sarigöl kara yolu Çataltepe mevkiinde selvi agacinin yola devrilmesiyle kara yolunda kontrollü olarak ulasima izin verildi.

Fatih Mahallesi Basketbol Sahasi’nda da agaç devrilirken, Alasehir Belediye Otoparki’nda yaklasik 50 yillik çinar agaci bir minübüsün üzerine devrildi. Alasehir Belediyesi ekipleri tarafindan agaçlar kesilerek temizlendi. Alasehir polis ekipleri tarafindan güvenlik saglanirken, MASKI tarafindan su taskinlari önlendi. Gediz elektrik tarafindan kopan elektrik telleri tamir edilerek ilçede hayat normale döndü.
Kaynak: İHA