Kanser Tedavisi Gören Çocuga Bisiklet Sürprizi Açiklamasi Mutlulugu Gözlerine Yansidi

Kirikkale’nin Yahsihan ilçesinde kanser tedavisi gören 10 yasindaki Berat, yaz spor okullarina kayit olmak için ziyaret ettigi belediye baskanin bisiklet sürpriziyle karsilasti. Belediye baskani ile birlikte bisiklet kullanan Berat’in mutlulugu ise gözlerine yansidi.

Kanser Tedavisi Gören Çocuga Bisiklet Sürprizi Açiklamasi Mutlulugu Gözlerine Yansidi
Kirikkale’nin Yahsihan ilçesinde kanser tedavisi gören 10 yasindaki Berat, babasi Baris Önal ile birlikte yaz spor okullarina kayit yaptirmak için belediye baskani Osman Türkyilmaz’i halk gününde ziyaret etti. Baskan Türkyilmaz, görüsmenin ardindan kanser hastasi Berat’a sürpriz yapip, bisiklet hediye etti. Türkyilmaz, belediye hizmet binasinin bahçesinde Berat ile birlikte bisiklet kullandi. Berat’in mutlu oldugu o anlar ise gözlerine yansidi.

Yahsihan Belediye Baskani Osman Türkyilmaz, IHA muhabirine yaptigi açiklamada, Berat’in hastaligini birlikte yeneceklerini ifade ederek, mutlu olmasi için de ellerinden geleni yapacaklarini söyledi.



Berat’in yaz spor okullarina kayit yaptirmak için geldigini ifade eden Türkyilmaz, "Berat’in ufak bir rahatsizligi var ailesiyle görüstük. Hayallerinin futbolcu oldugunu söyledi.

Bizde yaz spor okulu açiyoruz. Okula yazilmaya gelmis. Ayni zamanda ’Eskiden bir bisikletim vardi’ dedi.

Bizde karnede 6 takdir getirene bisiklet hediye ediyoruz. Berat’ta böyle deyince bizde kayitsiz kalamadik. Bugünde bisikletini hediye edecegiz. Bir çocuk gülerse önce ailesi güler, sonra mahallesi güler, sonra ilçesi güler, Bizde ’Mutlu Yahsihan’ için çocuklarimizi güldürmeye devam ediyoruz. Berat bizi bugün mutlu etti. Insallah hep mutlu olur. Beratla biz o hastaligi beraber yenecegiz" diye konustu.

Berat Önal ise, "Bisikleti seviyorum. Benim eskiden bisikletim vardi farkli nedenden dolayi satildi. Simdi de bisikletim oldu, mutluyum. Hayalim normalde futboldu ama bisiklet sürmeyi de seviyorum. O yüzden benim için güzel oldu. Bisiklet için baskanimiza tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA