Istanbul'da Otomobil Alev Topuna Döndü Açiklamasi Vatandas Haber Spikeri Gibi Olayi Anlatti

Sariyer’de seyir halindeki araç bir anda alev aldi. Sürücü son anda araçtan inerken, alev topuna dönen araç itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü. Yasanan olay vatandas kamerasina yansirken, vatandasin araç yanginini adeta haber spikeri gibi anlatmasi ilginç görüntüler olusturdu. "Araç hala patlamadi" dedigi anda ise patlama sesi gelmesi korkuttu.

Istanbul'da Otomobil Alev Topuna Döndü Açiklamasi Vatandas Haber Spikeri Gibi Olayi Anlatti
Edinilen bilgiye göre, geçtigimiz günlerde Sariyer Haciosman istikametinde seyir halinde olan bir araç bilinmeyen bir nedenle alev aldi. Otomobilden alevler yükseldigini gören sürücü ve vatandaslar, itfaiye ekiplerinden yardim istedi.

Haber spikeri gibi anlatti

Otomobil, kisa sürede alev topuna dönerken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale ederek kontrol altina aldi. Yanginda ölen ya da yaralanan olmazken, otomobilde büyük çapta hasar meydana geldi. Olay, vatandas kamerasina yansirken, vatandasin olayi anbean haber spikeri gibi anlatmasi da dikkat çekti. "Araç hala patlamadi" dedigi anda ise patlama sesi gelmesi korkuttu.

Otomobil alev topuna döndü

Öte yandan, geçtigimiz günlerde gece saatlerinde Pendik’te E-5 Karayolu üzerinde seyir halinde ilerleyen bir araçta da henüz bilinmeyen nedenle yangin çikti. Alev topuna dönen araca, itfaiye ekipleri hizli bir sekilde müdahale ederek yangini söndürdü. Yanginda ölen ya da yaralanan olmazken, araç kullanilamaz hale geldi.
Kaynak: İHA