Sokak Ortasinda Önce Kiz Arkadasini, Sonra Kendini Vurdu

Antalya’da kiz arkadasi ile tartisan genç, önce kiz arkadasini, sonra da kendisini silahla basindan vurdu. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan genç kiz kurtarilamazken, gencin tedavisi ise devam ediyor.

Sokak Ortasinda Önce Kiz Arkadasini, Sonra Kendini Vurdu
Olay, saat 14.30 siralarinda Kepez ilçesi Göksu Mahallesi 6862. Sokak’ta meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Batuhan C. (23) ile kiz arkadasi oldugu ögrenilen Merve G. (25) sokak ortasinda tartismaya basladi.

Tartisma sirasinda Batuhan C., üzerinde tasidigi tabancayi çikartip kiz arkadasini kafasindan vurdu. Hizla olay yerinden kosarak kaçan genç, yaklasik 300 metre ileride 6864. Sokak’ta da silahi basina dayayarak atesledi. Çevredeki vatandaslarin 112 Acil Çagri Merkezine ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilara ilk müdahale olay yerinde yapildi. Batuhan C. özel bir hastaneye kaldirilirken, Merve G. ise Kepez Devlet Hastanesine kaldirildi. Genç kiz doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde genis çapli inceleme yapti. Ekipler, Batuhan C.’nin kendisini vurdugu yerde bulunan bir adet tabanca ve bos bir kovana el koydu.
Kaynak: İHA