Izmir'de Kamyon Otomobile Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Izmir’in Bornova ilçesinde, rahatsizlandigi ileri sürülen sürücünün aracini yolun ortasindan durdurmasi üzerine ayni istikamette gitmekte olan kamyonet otomobile arkadan çarpti. Kazada araç sürücüsü gazi Mustafa Bayram (32) hayatini kaybetti, 1’i agir 2 kisi de yaralandi.

Izmir'de Kamyon Otomobile Arkadan Çarpti Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali


Kaza, saat 00.45 siralarinda Izmir Çevreyolu’nda meydana geldi. Iddiaya göre, 35 AD 0634 plakali aracin sürücüsü Mustafa Bayram, Kemalpasa istikametinden Bornova yönüne gitmekteyken direksiyon basinda rahatsizlandi. Bayram’in aracini yolun ortasinda durdurmasi üzerine otomobilden inen Onur H., Fatih D. ve Ferhat E. araci güvenlik seridine çekmek isterken, bu esnada ayni yöne gitmekte olan Gazi K., idaresindeki 35 KF 6322 plakali kamyonet, otomobile arkadan çarpti.

Kazada can pazari yasandi

Çarpmanin etkisiyle savrulan araç yol kenarinda bulanan beton bariyerlere çarparken, diger sürücülerin ihbari üzerine adrese 112 Acil Saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi kontrollerde araç sürücüsü Mustafa Bayram’in hayatini kaybettigi belirlendi. Otomobilin yaninda bulunan ve çarpmanin etkisiyle kazada hafif yaralanan Onur H. (35) ile durumu agir olan Ferhat E. (40) ambulansa alinarak çevredeki hastanelere kaldirildi. Fatih D. ise kazayi yara almadan atlatti.

Öte yandan, savci ve Olay Yeri Inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardindan Bayram’in cansiz bedeni Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirilirken, Bayram’in Diyarbakir Lice’de askerlik görevini yaptigi esnada mayina basmasi sonucu yaralanarak gazi oldugu ögrenildi. Kamyonet sürücüsü Gazi K. ise ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü.
Kaynak: İHA