Vali Yilmaz Simsek Açiklamasi 'Köylerin Yol Standartti Iyilestirilecek'

Sivas Valisi Yilmaz Simsek, kirsalda köy ziyaretlerine devam ediyor. Ilçe ve köy ziyaretlerine önem veren Vali Yilmaz Simsek, Hafik ilçesine bagli Tozanli Vadisi bölgesinde yer alan Degirmenseki, Beykonagi, Adamli, Kizilcaören köylerini ziyaret etti. Vatandaslarla bir araya gelen Vali Simsek, köylerin genel durumu hakkinda bilgi alarak çocuklarla da yakindan ilgilendi. Vali Yilmaz Simsek köy ziyaretlerinin ardindan Melek Dede Mesire alanina geçerek, bölgede bulunan köy muhtarlari ile bir araya geldi.

Vali Yilmaz Simsek Açiklamasi 'Köylerin Yol Standartti Iyilestirilecek'
Talepler tek tek not alindi

Bölgeyi tanimak, sorunlari yerinde tespit etmek ve talepleri not almak için ziyaret gerçeklestirdiklerini ifade eden Vali Yilmaz Simsek, bölgenin yol standartlarinin iyilestirilecegi sözünü verdi.

Not aldigimiz talepleri yatirim programlari dikkate alinarak bölgenin hizmetine en kisa sürede sunacagiz diyen Vali Simsek, “Vatandaslarimiz tarafindan talep edilen yol ve saglik hizmetleriyle ilgili yol haritasi belirleyecegiz. Devletimize güvenin. Hem yol hem de diger eksiklikler imkânlar ölçüsünde yapilacak" dedi.

Vali Yilmaz Simsek Hafik ilçesine bagli köy ziyaretlerinin ardindan merkeze bagli Asarcik ve Karabalçik köylerine de ugradi.
Kaynak: İHA