Üsküdar Belediyesi Istanbullularla Asure Paylasti

Üsküdar Belediyesi, her yil geleneksel hale gelen asure dagitimina bu yil da devam etti. Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen de standin basina geçerek, Mihrimah Sultan Camii’nin önünde vatandaslara asure dagitti.

Üsküdar Belediyesi Istanbullularla Asure Paylasti
Üsküdar Belediyesi, paylasmanin, dayanismanin, birlikteligin ve sevginin bir simgesi olarak her yil dagittigi ve artik geleneksellesen asure dagitimina bu yil da devam etti. ‘Asuremizi Paylasiyoruz’ temasiyla düzenlenen etkinlik çerçevesinde Mihrimah Sultan Camii’nin önünde stantlar kuruldu. Dev kazanlarda bulunan asureler her yastan çok sayida Istanbulluya dagitildi. Vatandaslarin ragbet gösterdigi ‘Asuremizi Paylasiyoruz’ etkinligine katilan Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, vatandaslara asure dagitti.

Vatandaslarla hep birlikte beraber olduklarini belirten Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, ”Efendim Allah kabul etsin gördügünüz gibi hemsehrimizin ilgi ve alakasi oldukça yogun. Ben hemserilerimize tesekkür ediyorum. Üsküdar belediyesi olarak Üsküdar’da da böyle güzel bir gelenegi yasatiyoruz dünden itibaren kazanlar kaynadi. Yaklasik 10 bin vatandasimiza asure dagitiyoruz afiyet olsun herkese Allah kabul etsin. Bu birlik beraberligimiz daim olsun” dedi.

Kaynak: İHA