Baskan Demir'den Meclis Üyelerine Proje Gezisi Açiklamasi 'Gelecegin Samsun'unu Insa Ediyoruz'

Meclis üyelerine projeleri yerinde gezdirerek tanitan Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Sehrimize ömürlük projeler kazandiriyoruz, gelecegin Samsun’unu insa ediyoruz” dedi.

Baskan Demir'den Meclis Üyelerine Proje Gezisi Açiklamasi 'Gelecegin Samsun'unu Insa Ediyoruz'
Baskani Mustafa Demir, Büyüksehir Belediyesi meclis üyelerine proje tanitim gezisi düzenledi.

Sirasiyla; Kent Park ve Bilim Samsun, Yali Kafe, Sehir Kütüphanesi, Toybelen Sanayi Sitesi, ALO 153 Kent Yönetim Merkezi ve Ilçe Toplu Ulasim Transfer Merkezi, Bordür, Kilit Parke ve Beton Boru Fabrikasi gezildi.

Elektrikli otobüslerle meclis üyelerini gezdirerek projeleri yerinde gösteren Baskan Demir yaptigi konusmada, “Biz Samsun’un her kösesinde önemli yatirimlari hayata geçiriyoruz. Kitap Kafeden spor tesisine, kentsel dönüsümden, parke ve beton boru üretimine her alanda çalismalar yapiyoruz. Biz sik sik sahadayiz ve bu çalismalarin her birini yakindan takip ediyoruz. Ama bugün istedik ki tüm bu çalismalari belediye meclis üyelerimiz de yakindan görsün. Meclis üyelerimiz, Samsun’un marka degerine deger katacak ne kadar önemli projeye imza attigimiza yakindan taniklik etti. Her projeyi ayri bir vizyonla hazirliyoruz. Bu sehrin insaninin en iyi hizmeti hak ettigine inanarak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Mesela Yali Kafe harika bir tesis. Turistik bir merkez olacak. Toybelen, Türkiye’de ilk deniz manzarali sanayi sitesi. Sehrimize ömürlük projeler kazandiriyoruz. Gelecegin Samsun’unu insa ediyoruz. Önümüzdeki yillarda Samsun çok sey kazanacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA