Zincirleme Kazaya Karisan Minibüs Sürücüsü Olay Yerinden Kaçti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasinda 6 araç birbirine girdi. Zincirleme kazaya karisan minibüs olay yerinden kaçarken, kaza ani bir is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Zincirleme Kazaya Karisan Minibüs Sürücüsü Olay Yerinden Kaçti
Kaza, Manavgat-Alanya D-400 karayolunda meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Manavgat istikametinden Alanya istikametine gitmekte olan Abdullah Duman’in kullandigi 07 APS 172 plakali araç, Ridvan Aktürk’ün kullandigi 46 AZ 182 plakali hafif ticari araca arkadan çarpti. 07 BFU 175 plakali minibüs de, 46 AZ 182 plakali hafif ticari araca çarpti. Minibüs sürücüsü kaçmak isterken geri çiktigi sirada Serkan Demir’in kullandigi 07 ANG 12 plakali araca çarpti. Bu sirada kaza yapan araçlara çarpmamak için sag seride geçmek isteyen Bülent Oguz’un kullandigi 07 AOV 470 plakali araç ise, sag seritte seyir eden Sezai Pirbudak’in kullandigi 58 TK 705 plakali tur midibüsünün ön tamponuna çarpti. Plakasi düsen minibüs olay yerinden kaçti.

Araç kuyrugu kilometreleri buldu

Kaza yapan araçlarin D-400 karayolunun büyük bölümünü kapatmasi nedeniyle Alanya istikametine giden araçlar, kilometreleri bulan uzun bir kuyruk olusturdu. Trafik ve jandarma ekipleri de araç kuyrugu yüzünden olay yerine güçlükle ulasabildi. Olay yerinden kaçan ve telefon ile kendisine ulasilmasina ragmen olay yerine gelmeyen minibüs sürücüsü hakkinda çarpip kaçma ve mala zarar vermekten islem yapildigi bildirildi.

Kaynak: İHA