Bagcilar'da Yaz Aylarinin Keyfi 'Yaz Etkinlikleriyle' Yasaniyor

Bagcilar Belediyesi 7’den 70’e her yastan ve her kesimden ilçe sakininin yaz aylarini keyifli geçirmesi adina zengin içerikli eglence organizasyonlari düzenliyor. Bu organizasyonlardan birisi de geçen yil baslayan “Yaz Etkinlikleri” oldu.

Bagcilar'da Yaz Aylarinin Keyfi 'Yaz Etkinlikleriyle' Yasaniyor
Bagcilar Belediyesi’nin düzenledigi Yaz Etkinlikleri programi yogun ilgi görüyor. Bu çerçevede her gün bir mahallede etkinlik alani olusturularak, her yastan ilçe sakininin sicak geçen yaz aylarinda keyifli anlar yasamasi saglaniyor. Saat 15.00’te baslayan etkinlik sirasinda çocuklar, sisme oyun parkurlari ve ‘Aslan Hürkus: Görevimiz Gökbey” adli animasyonlar ile egleniyor, arkadaslariyla hosça vakit geçiriyor. Etkinligin ilerleyen saatlerinde ise canli müzik dinletisi sunuluyor. Özellikle çocuklarin sevdigi sarkilardan olusan repertuvarlarla etkinlige renk katiliyor. Müzigin ritmine ayak uyduran davetliler, birlikte sarkilara eslik ediyorlar. Yine aksam günes batimiyla birlikte de ayri bir heyecan yasaniyor. Katilimcilar, Bagcilar Belediyesi’nin ikrami olan patlamis misir ve gazoz esliginde yildizlarin altinda açik hava sinemasi tadinda bir aksam yasiyor.

"Bagcilar huzurun ve mutlulugun adresi olmayi hak ediyor”

Yaz Etkinliklerini geleneksel hale getireceklerini ifade eden Bagcilar Belediye Baskani Abdullah Özdemir, okullarin tatil olmasiyla birlikte gençlerin vakitlerini en iyi sekilde geçirmesi ve kötü aliskanliklardan uzak kalmasinin önemine dikkat çekti. Baskan Özdemir, “Etkinliklerimiz sisme oyun parkurlari, canli müzik dinletisi, animasyonlardan olusuyor. Yine, bu yil yer alacak olan Kahoot Bilgi Yarismasinda birinciye mini tablet, ikinciye dijital saat ve kulaklik hediyece edecegiz. Bagcilar huzurun ve mutlulugun adresi olmayi hak ediyor” dedi.

Kaynak: İHA