Atasehir Belediyesi Yaz Spor Egitimleri Basladi

Atasehir Belediyesi’nin yaz tatili sürecinde ilçedeki çocuk ve gençlere yönelik hazirladigi "Yaz Spor Egitimleri" basladi.

Atasehir Belediyesi Yaz Spor Egitimleri Basladi
Yogun katilimdan dolayi mutluluk duydugunu belirten Atasehir Belediye Baskani Battal Ilgezdi, "Çocuklarin ve gençlerin sporla iç içe bir yasam sürdürebilmeleri, saglikli, aktif bir birey olarak yetismeleri için çalismalarimiza devam ediyoruz. Bu yil da farkli branslarda spor egitimleri alacak ögrenciler yaz tatillerini hem verimli geçirecek hem de eglenecekler. Umuyorum ki bu egitimler, ülkesini basarilariyla gururlandiran sporcularin yetistirilmesine vesile olur" dedi.

Atasehirli çocuklarin sabirsizlikla bekledigi yaz tatilinde spor yapmalarina imkan saglayan ve ücretsiz olan egitimler, Atasehir Sivil Toplum Merkezi, IBB Esatpasa ve Kayisdagispor Tesisleri’nde düzenleniyor. Uzman egitmenler esliginde futbol, tekvando ve kick boks olmak üzere 3 farkli spor dalinda egitimlere katilan çocuk ve gençler, sporla iç içe zaman geçirmenin yani sira yeteneklerini gelistirme ve yasitlariyla sosyallesme imkani da buluyor.

Atasehir’de sporu çok daha genis tabana yayarak, her yastan çocugun spor yapabilmesini saglamak ve çocuklarin yaz tatillerini daha iyi degerlendirmelerine katki sunmak adina baslatilan spor egitimleri eylül ayina kadar devam edecek.

Futbol bransinda egitim alan Irmak Öngüç, "Yaz spor egitimlerine kayit oldugum ve burada oldugum için çok mutluyum. Buraya severek geliyorum. Futbolu çok seviyorum. Hem ögreniyorum hem de yeni arkadaslar ediniyorum" dedi.

Atasehirli aileler ise, çocuklarinin spor yaparak bedensel ve zihinsel gelisimi basta olmak üzere sosyallesmelerine taniklik ettikleri için Atasehir Belediyesi’ne tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA