Antalya'da Ikinci El Esya Satilan Konteyner Alev Alev Yandi

Antalya’nin Kepez ilçesinde ikinci el mobilya esyalari satilan bir konteynerde çikan yanginda çok sayida mobilya ve bir kamyonet alev alev yanarak küle döndü.

Antalya'da Ikinci El Esya Satilan Konteyner Alev Alev Yandi
Yangin, saat 09.30 siralarinda Altiayak Mahallesi Recep Gürbüz Caddesi’nde 200 metrekarelik alan içerisindeki spot malzemelerin satildigi konteynerde çikti. Konteynerden bir anda alevlerin yükseldigini görenler, durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan bölgeye çok sayida itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler alev alev yanan konteynere kisa sürede müdahale etti. Yangin sirasinda içeride bulunan iki köpegin ise vatandaslar tarafindan çikarildigi ögrenildi.

Fidanligini çesme hortumu ile korudu

Yangin itfaiye ekiplerinin yaklasik 1 saat süren çalismasiyla söndürüldü. Yanginda çok sayida ikinci el mobilya, konteyner ve bahçede park halindeki bir kamyonet yanarak kullanilamaz hale geldi. Yangin anindan is yeri sahibinin disarida oldugu ögrenildi. Bir vatandas ise yanginin fidanligina siçramamasi için çesme hortumu ile yanginin önüne geçmeye çalisti.

Polis ekipleri, 2 ay önce de yandigi ögrenilen is yerindeki yanginla ilgili inceleme baslatti. Yanginin sebebi yapilan arastirmanin ardindan netlik kazanacak.
Kaynak: İHA