Döner Biçakli Saldirgan Tutuklandi

Izmir’in Bayrakli ilçesinde bir kisi, ilk önce bir is yerine daha sonra da polis ekiplerine döner biçagi ile saldirdi. Polis ekiplerinin havaya ates açmasi ve biber gazi kullanmasi sonucu etkisiz hale getirilen süpheli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Döner Biçakli Saldirgan Tutuklandi


Olay, dün gece saatlerinde Bayrakli Ekrem Akurgal Sokak Sevgi Yolu yakinlarinda bulunan unlu mamuller dükkaninda meydana geldi. Iddiaya göre K.K., gece saatlerinde unlu mamuller dükkanina gelerek içeride bulunan bir kisiye döner biçagi ile saldirdi. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesinin ardindan süpheli K.K., olay yerinden kaçti. Saldirinin oldugu adrese gelen polis ekipleri, süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Polislere de döner biçagi ile saldirmaya çalisti

Süpheli K.K.’yi yakalamak için görgü taniklari ve çevredeki güvenlik kameralarini incelemeye alan polis ekipleri, kisa süre içerisinde süphelinin taksi duraginda oldugunu tespit etti. Durakta polis ekiplerini gören K.K., elindeki döner biçagini birakmayarak polislerin üstüne yürüdü. Polis ekiplerinin havaya ates açmasi ve biber gazi kullanmasinin ardindan K.K. etkisiz hale getirildi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süpheli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA