Bayburt'ta Geleneksel Yilsonu Mesleki Tanitim Etkinlikleri

Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde ögrenim gören ögrenciler, mesleki tanitim etkinlikleri çerçevesinde okullarini ve bölümlerini tanitarak dönem boyunca ortaya koyduklari çalismalari katilimcilarin begenisine sundu.

Bayburt'ta Geleneksel Yilsonu Mesleki Tanitim Etkinlikleri
Il Milli Egitim Müdürlügü yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, okul yöneticileri, ögretmenler ve ögrencilerin katilimiyla gerçeklesen mesleki tanitim etkinlikleri açilis töreninin ardindan misafirlerini agirladi. Bayburt’taki mesleki liselerinin is birligiyle hazirlanan etkinlikler ve ögrencilerin dönem içinde hazirladiklari çalismalar ilgiyle takip edildi. Bayburt Mesleki ve Teknik Egitim Sergisinde yer alan mesleki çalismalar katilimcilar tarafindan yogun ilgi gördü.

Mesleki tanitim etkinliklerine katilan Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, sergideki çalismalari inceleyerek çalismalar hakkinda ögretmen ve ögrencilerden teknik bilgi aldi. Mesleki egitimin önemine vurgu yaparak Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki Egitim Merkezi ve Güzel Sanatlar Lisesi yöneticilerine, ögretmenlerine ve ögrencilerine tesekkür etti.

Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda gerçeklesen etkinlikler, gün boyu ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor.
Kaynak: İHA