Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele 'Basari Belgesi' Verildi

Kahramanmaras merkezli 6 Subat depremi neticesinde insani yardim, cenaze hizmetleri ve manevi destek hizmetleri basta olmak üzere Diyanet Isleri Baskanliginca yürütülen hizmetleri ifa etmek üzere görev alan personel, Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas tarafindan ‘Basari Belgesi’ ile ödüllendirildi.

Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele 'Basari Belgesi' Verildi
Bilecik Organize Sanayi Bölgesi binasinin konferans salonunda yapilan törende Il Müftüsü Ali Erhun, deprem bölgesinde görev alan il müftü yardimcilari, ilçe müftüleri, vaizler, din hizmetleri uzmanlari, Kur’an Kursu ögreticileri ve din görevlilerine basari belgelerini takdim etti.

Programda konusma yapan Il Müftüsü Erhun, Diyanet Isleri Baskanligi personelinin her alanda vazife yaptigina deginerek, “Bu basari belgeleri, Diyanet Isleri Baskaligi personeli ne is yapiyor diye soranlara en büyük cevaptir. Bizler her yerdeyiz. Hayatin her alaninda dokunuyoruz. Salgin hastaliklarda, afetlerde, depremlerde ve nerede olursa olsun darda kalan kim varsa ilk önce bizler yardim ellerimizi uzatiyoruz. Rabbim bizlere böyle ulvi bir görev nasip etti elhamdülillah. Bu vesileyle her birinize ayri ayri tesekkür ediyorum ve Basari Belgelerinizi takdim etmek istiyorum. Bize bu belgeleri gönderen Prof. Dr. Ali Erbas hocamiza da sükranlarimi arz ediyorum. Rabbim hepinizden razi olsun” dedi.

Kaynak: İHA