Iki Kurum Arasindaki Çalismalar Degerlendirildi

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya ve Seyh Edebali Üniversitesi (BSEÜ) Rektörü Prof. Dr. Sükrü Beydemir bir araya geldi.

Iki Kurum Arasindaki Çalismalar Degerlendirildi
Ziyarette, Üniversite ve Valilik isbirligi içerisinde yürütülen egitim faaliyetleri ve yapilmasi planlanan projeler görüsüldü. Gelecegin teminati olan gençleri çagdas bilgilerle donanmis olarak yarinlara hazirlayan üniversitenin, Türkiye’nin gelecegine isik tuttugunu kaydeden Vali Kizilkaya, “Gelecegimizin teminati olan gençlerimizi kendi kültürlerine sahip çikan, vatanini ve milletini seven bireyler olarak yetistirmek hepimizin görevidir. Sadece bölgenin degil, ülkemizin yüksek kalitede egitim almasini saglayan üniversite yönetimini cani gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Evrensel bilgi ve kültür birikimine katki saglamak, insanin yasam kalitesini yükseltmek amaciyla; bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarinda birçok çalismalar yaptiklarini aktaran Rektör Beydemir, “Üniversitemiz toplumun her kesimine hitap ediyor. Egitim ve arastirma projelerine büyük önem veriyoruz. Toplumsal ihtiyaçlari öngörerek yenilikçi çözümler üretmek üniversite olarak tek amacimizdir” ifadelerini kullandi.

Üniversiteyi ulusal ve uluslararasi alanda kendini ispatlamis deneyimli ve birikimli bir kurum olarak nitelendiren Vali Kizilkaya, kendisine gösterilen misafirperverlige tesekkür ederek ziyaretini sonlandirdi.
Kaynak: İHA