Istanbul Is Dünyasi Yeni Kabineden Beklentilerini Açikladi

ITO Baskani Sekib Avdagiç, “Yeni Cumhurbaskanligi Kabinesi, ülkemize ve milletimize hayirli olsun. Yeni kabineyi Türkiye Yüzyili hedefine ulasmaya odaklanmis yetenekli ve liyakatli bir kadro olarak görüyoruz. Ekonomide Cumhuriyetimiz için 2023 startini yapacak bir ekip göreve geldi” degerlendirmesinde bulundu.

Istanbul Is Dünyasi Yeni Kabineden Beklentilerini Açikladi


Istanbul Ticaret Odasi (ITO) Baskani Sekib Avdagiç, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in bugün açikladigi kabine hakkinda is dünyasinin görüslerini ifade etti.



Yeni kabinenin özel sektörün beklentilerinin ötesinde, ülkemize yeni vizyon ve marka degerleri kazandiracagini, 20 yilin üzerine gelecek 100 yili insa edecegini belirten Avdagiç, “Is dünyamiz için yeni bir heyecan ve motivasyon kaynagi olacaktir. Is dünyasi olarak yakin çalisma içinde oldugumuz Ticaret, Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji, Çalisma ve Sosyal Güvenlik bakanlarimizla yeni dönemde daha da verimli çalismalar yapacagimiza inaniyoruz. Istanbul Ticaret Odasi olarak ekonomi yönetimine gereken katkiyi verecegiz” ifadelerini kullandi.

Avdagiç, mesajini söyle tamamladi: “Simdi is dünyasi ve hükümet hep birlikte, önümüzdeki 5 yili ‘ekonomide dünya birinci liginin kalici oyuncusu’ olacagimiz bir firsata çevirmeliyiz. Cumhurbaskanimizin 21 yilda ortaya koydugu icraatlar ve liderlik, bize gereken güç ve güveni veriyor, istikrari sagliyor.”
Kaynak: İHA