Sinir Ilçesindeki Çocuklara Dönen Salincak Sürprizi

Sanliurfa’nin Suriye sinirinda yer alan Ceylanpinar ilçesinde mahalle muhtari, çocuklara sürpriz yaparak getirttigi seyyar dönen salincaga bindirip eglenmelerini sagladi.

Sinir Ilçesindeki Çocuklara Dönen Salincak Sürprizi
Suriye sinirinda yer alan Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde çocuklar mahalle muhtarinin sürpriziyle gönüllerince eglendi. Turgut Özal Mahallesi Muhtari Ridvan Aydin, Kurban Bayrami’nda Sanliurfa merkeze ya da ilçedeki parklara gidemeyen çocuklara sürpriz yapti. Mahalleye dönen salincak getirten muhtar, çocuklarin binmesini sagladi.

Mahalle Muhtari Ridvan Aydin, “90’li yillarda çok ama çok popüler olan seyyar dönme dolap. Zamaninda biz bunu yasadik, çok mutlu olduk. Biz de bu mutlulugu mahalledeki bütün çocuklara yasatmak için seyyar dönme dolabi getirdik. Onlarla çok güzel vakit geçirdik. Çok mutlu oldular. Malumunuz Ceylanpinar’da herhangi bir alisveris merkezi olmadigi için çocuklarin oynayip mutlu olacagi bir yer de yok. Biz de elimizden gelen imkanlar dahilinde çocuklari mutlu etmeye çalistik ve ettik” diye konustu.

Çocuklar ise dönme salincaga bindikleri için çok mutlu olduklarini dile getirdi.
Kaynak: İHA