Marmaris'te Trafik Ekipleri Ilçe Girisinde Gelen Sürücülerin Bayramini Kutlayip Brosür Dagitti

Mugla’nin Marmaris ilçesi Trafik Tescil Denetleme Sube Amirligi ekipleri ilçe girisindeki uygulama noktasinda sürücülerin bayramlarini kutlayip ‘bu yolda sana çok güveniyoruz’ brosürleri dagitip, kolonya ve çikolata ikram etti.

Marmaris'te Trafik Ekipleri Ilçe Girisinde Gelen Sürücülerin Bayramini Kutlayip Brosür Dagitti


Kurban Bayrami Trafik tedbirleri dahilinde ‘bayramlasma uygulamasi’ Marmaris Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirligi ekiplerince ilçe girisi yapilan yol uygulamasi yapildi. Bayram tatili dolayisiyla Marmaris’e gelen araç sürücülerine; emniyet kemeri kullanimi, cep telefonu kullanimi, hiz kurallarina uymalari yönünde gerekli bilgilendirmeler yapilarak ’bu yolda sana çok güveniyoruz ve gözünü yoldan ayirma, sevdiklerinin gözünü yolda birakma’ yazili el brosürleri dagitilip, sürücü ve yolcularin bayrami kutlanarak kolonya ve çikolata ikram edildi.

Marmaris Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirligi Komiseri Alperen Aykiri, "Vatandaslarimizin direksiyon basinda cep telefonu ile konusmamalari, emniyet kemeri takmalari ve hiz limitlerine uymalarini, yaya geçitlerinde yayanin öncelikli oldugunu unutmamalarini hatirlatarak bayramlariniz kutluyoruz. Önce can güvenligi" ifadelerini kullanarak bayram boyunca, farkli ilçelerden gelen takviye ekipler ile denetim ve uygulamalarin sik sik yapilacagini belirtti.

Kaynak: İHA