Malazgirt'te Bayramlasma Töreni

Mus’un Malazgirt ilçesinde Kurban Bayrami dolayisiyla bayramlasma töreni düzenlendi.

Malazgirt'te Bayramlasma Töreni
Malazgirt Ögretmenevinde düzenlenen törende konusan Kaymakam Göksu Bayram, bayramlarin birlik, beraberlik, kardeslik ve huzur içinde geçmesini diledi. Konusmasinda tüm Islam aleminin Kurban Bayramini kutlayan Kaymakam Bayram, "Cenabi Hak birlik beraberligimizi daim etsin. Bayramlar bizleri kaynastiran, bütünlestiren, birlik ve beraberligimizin en güzel ifadesidir. Bayramlar, toplumsal huzurumuzun, sevgi, saygi ve kardeslik duygularinin pekistirilmesine katkida bulunmaktadir. Bu vesileyle Kurban Bayrami’nin tüm insanliga, ülkemize, milletimize saglik, huzur, baris ve mutluluk getirmesini diler, tüm Islam âleminin ve Malazgirtli hemsehrilerimin Kurban Bayrami’ni en kalbi duygularimla kutlarim" dedi.

Törene, Belediye Baskani Cengiz Altin, Il Genel Meclis Baskani Sait Yildirim, Konakkuran Belde Belediye Baskani Abdurrahman Ömeroglu, Jandarma Komutan Vekili Üstegmen Berati Kalenci, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri, kurum amirleri ve muhtarlar katildi.

Törenin ardindan Malazgirt Kaymakami Göksu Bayram ve Belediye Baskani Cengiz Altin, Malazgirt Devlet Hastanesi’nde yatan hastalarin ve personelin bayramini kutladi. Daha sonra Ilçe Jandarma Komutanligina geçerek, jandarma personelinin bayramini tebrik eden Kaymakam Bayram, son olarak Ilçe Emniyet Amirligine geçerek polislerin bayramini kutladi.
Kaynak: İHA