Jandarma Trafik Ekipleri Hatali Parklara Geçit Vermiyor

Kurban Bayrami sebebi ile turizm bölgelerindeki tatilci yogunlugu Mugla’nin Marmaris ilçesine bagli Selimiye Mahallesi’nde de trafikte tikanmalara sebep oldu. Marmaris Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli motorize trafik ekipleri turistik mahallelerde, hatali park eden araçlari çekici yardimi ile otoparka çektirip idari para cezasi yazdi.

Jandarma Trafik Ekipleri Hatali Parklara Geçit Vermiyor


Yaz tatili ve Kurban Bayrami tatili ile Marmaris ilçe merkezi ve kirsal mahallelerde yogunluk yasanmaya devam ediyor. Turistik mahallelerde denize girmek için araçlarini yanlis yerlere park ederek trafigin aksamasina sebep olan araç sahipleri jandarma trafik ekipleri tarafindan önce uyariliyor. Sahiplerine ulasilamayan araçlara ise idari para cezasi kesilerek Marmaris yediemin otoparkina çekiliyor.

23 Haziran Cuma günü mesai bitimi baslayan 9 günlük resmi tatillerini Marmaris ilçe merkezi ve mahallelerinde geçirmek isteyenlere trafik ekipleri; sürücülerin kurallara uymalari, hem kendi hem de diger sürücülerin can güvenlikleri konusunda dikkatli olmalari yönünde uyarilarda bulundu.
Kaynak: İHA