Cumhurbaskani Erdogan Mehmetçigin Bayramini Kutladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, "Gerek sinir ötesinde gerek içeride bugüne kadar ordumuzun vermis oldugu mücadeleler hiçbir zaman bir kenara konulamaz" dedi.

Milli Savunma Bakani Yasar Güler, Aktütün Hudut Tabur Komutanligindaki bayramlasmanin ardindan beraberindeki Genelkurmay Baskani olarak görevlendirilen Kara Kuvvetleri Komutani Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutani Oramiral Ercüment Tatlioglu ve Hava Kuvvetleri Komutani Orgeneral Atilla Gülan ile Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanligina geçti.

Güler, burada Kara Kuvvetleri Komutanligina bagli hudutta ve sinir ötesinde görev yapan birliklerin faaliyetlerine iliskin video konferansla bilgi aldi, talimatlarini verdi. Bakan Güler, personelin Kurban Bayrami’ni kutladi.

Cumhurbaskani Erdogan da Güler’in telefonundan Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanligi’ndaki askerlere hitap etti.

Bakan Güler ile kuvvet komutanlari ve TSK’nin tüm mensuplarinin Kurban Bayramini tebrik eden Erdogan, sunlari kaydetti:

"Rabb’im nice bayramlara bizleri huzur içinde kavustursun. Gerek sinir ötesinde gerek içeride bugüne kadar ordumuzun vermis oldugu mücadeleler hiçbir zaman bir kenara konulamaz. Bu arada tabii çok sehit ve gazimiz var. Sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sehitlerin mekanlari malum cennettir. Rabb’im cennetinde bizleri bulustursun. Gerek Aktütün’de gerek Yüksekova’da, bütün bu üslerimizdeki mücadelemizin basarilarla dolu olmasini temenni ediyorum. Bayraminizi tebrik ediyor, en kisa sürede bulusmak üzere sizleri Allah’a emanet ediyorum."
Kaynak: İHA