'Bir Gülüs Yeter' Etkinlikleri Ile Deprem Bölgesindeki Çocuklara Destegini Sürdürüyor

Hepsiburada, deprem bölgesinde yürüttügü sosyal sorumluluk projeleriyle depremden etkilenen çocuklar, gençler ve aileleri için verdigi destegi sürdürüyor. Bu dogrultuda sirketin sosyal sorumluluk projesi ’Bir Gülüs Yeter’ deprem bölgesindeki çocuklarin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Hepsiburada, deprem bölgesinde yürüttügü sosyal sorumluluk projeleriyle depremden etkilenen çocuklar, gençler ve aileleri için verdigi destegi sürdürüyor. ’Hepsiburada Sözü’ sloganiyla deprem bölgesine yönelik pek çok projeyi hayata geçiren sirket, bu projelerin bir parçasi olan ’Bir Gülüs Yeter’ etkinlikleriyle çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtigimiz günlerde “Bir Gülüs Yeter” ile Hatay Iskenderun’un Orhangazi ve Bitisik Köylerinde 500’den fazla çocukla bir araya gelerek çesitli etkinlikler düzenlendi.

Çocuklarin güzel zaman geçirmesi amaciyla düzenlenen ve gün boyu devam eden eglenceli aktiviteler ve oyunlar çocuklar için özel olarak hazirlanan alanda gerçeklesti. Düzenlenen etkinliklere Hepsiburada çalisanlarindan olusan HepsiGönülden gönüllüleri de katilarak çocuklarla beraber oyunlar oynayip, atölye çalismalari gerçeklestirdiler. 23 Nisan’dan beri depremden etkilenen bölgelerde devam eden Hepsiburada Bir Gülüs Yeter etkinlikleri ile bu zamana kadar toplam 3000’den fazla çocuga ulasilmis oldu. Projenin Temmuz ve Agustos aylarinda da çocuklarla bulusmaya devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA