Baskan Büyükkiliç, Bayram Namazi Sonrasi Vatandasla Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Kurban Bayrami namazini Hunat Camii’nde kilarak, namaz sonrasi vatandaslarla bayramlasti.

Baskan Büyükkiliç, Bayram Namazi Sonrasi Vatandasla Bulustu


Kentte gönül belediyeciliginin en güzel örneklerini sergileyen Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Hunat Camii’nde kildigi bayram namazi sonrasinda Kayserililerle bayramlasti. Bayram namazinin ardindan Baskan Büyükkiliç, önceki dönem Milli Savunma Bakani, Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, önceki dönemlerden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Taner Yildiz, AK Parti Kayseri Il Baskani Fatih Üzüm ile birlikte vatandaslarin bayramini tebrik etti.

Milli Savunma Komisyonu Baskani, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, namaz sonrasi yaptigi açiklamada, “Bayraminiz mübarek olsun. Burada çok degerli hemserilerimizle beraber bayram namazini eda ettik. Kurbanlarimizi kesecegiz ve bayrami idrak edecegiz. Bayramin hem Kayserili hemserilerimize hem de bütün Islam âlemine mübarek olmasini temenni ediyorum” dedi.



“VALIMIZ, BELEDIYE BASKANIMIZ YOGUN BIR SEKILDE ÇALISIYOR”

Bir taraftan terörle, bir taraftan da depremle mücadelenin sürdügünü belirten Akar, sunlari söyledi:

“Depremzedelerin yaralarini sarmak için Türkiye Cumhuriyeti Devleti ayakta, Sayin Cumhurbaskanimiz basta olmak üzere, bütün bakanliklarimiz, bütün ilgili kurum ve kuruluslar, bu mücadeleyi hem deprem bölgesinde hem de tüm Türkiye’de çok etkili bir sekilde sürdürmekteler. Depremzedeler bizim kardeslerimiz, bizim misafirlerimizdir. Kayseri’mizde çesitli yerlerde misafir ettigimiz depremzedelerin de yaralarini sarmak için, onlarla ilgili çalismalar yapmak için gece gündüz burada valimiz, belediye baskanimiz ve bütün arkadaslarimiz yogun bir sekilde çalismalarini sürdürüyorlar.”

Akar, büyük ve güçlü Türkiye için Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde gece gündüz demeden çalismalarin devam ettigini vurgulayarak, “Bir taraftan ülkemizin ve milletimizin bekasi, diger taraftan milletimizin refahi için çalismalarimiz etkili bir sekilde sürüyor. Ülkemizin, Kayseri’mizin gelismesi için isbirligi halinde tek yürek bir sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç da Kayserililer basta olmak üzere tüm Islam âleminin bayramini kutlayarak, “Hunat Camii’nde kildigimiz Bayram Namazi’nin ardindan hemsehrilerimizin bayramlarini tebrik ettik. Rabbim bu güzel birlikteligimizi daim kilsin ve daha nice bayramlari huzurla geçirmeyi nasip eylesin” dedi.

Bayram namazi sonrasi Akar, Büyükkiliç ve Çiçek ile beraberindeki protokol, Seyyid Burhaneddin hazretlerinin türbesini ziyaret ederek, dua etti.

Baskan Büyükkiliç, kendisi ile bayramlasan çocuklara da bayram harçligi verdi.
Kaynak: İHA