Bakan Güler Aktütün'de Askerle Bayramlasti

Millî Savunma Bakani Yasar Güler, beraberindeki komuta kademesiyle Hakkari’deki Aktütün Hudut Taburu Komutanligindaki askerlerle bayramlasti.

Bakan Güler Aktütün'de Askerle Bayramlasti
Millî Savunma Bakani Yasar Güler, beraberinde Genelkurmay Baskani olarak görevlendirilen Kara Kuvvetleri Komutani Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutani Oramiral Ercüment Tatlioglu ve Hava Kuvvetleri Komutani Orgeneral Atilla Gülan ile dün 10’uncu Tanker Üs Komutanligi ve TCG-Göksu’ya Kurban Bayrami dolayisiyla gerçeklestirdigi ziyaretlerin ardindan Hakkari’ye geçti. Selahaddin Eyyübi Havalimani’nda Hakkari Valisi Idris Akbiyik ile 2’nci Ordu Komutani Orgeneral Metin Gürak ve diger yetkililer tarafindan karsilanan Bakan Güler, beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile askeri helikopterle Irak sinirinin sifir noktasindaki Aktütün Hudut Taburu Komutanligina geçti.

Bin 700 rakimli tepedeki komutanlikta nöbetçilerden hudut tekmilini alan Bakan Güler’e bölgedeki faaliyetlere iliskin brifing verildi.

Brifing alan Bakan Güler, "Sizin burada yaptiginiz kahramanliklari, fedakârliklari bütün Türk milleti yakindan takip ediyor, basarilarinizla gurur duyuyor” diye konustu.

Geceyi burada Mehmetçikle geçiren Güler, Kurban Bayrami namazini askerlerle kildi. Birlikte kahvalti yapan Güler, Mehmetçik ile bayramlasti.
Kaynak: İHA