Bahçelievler'de Kurban Kesim Alaninda Yogunluk

Kurban Bayrami’nin ilk gününde vatandaslar Bahçelievler Belediyesi’nin kurban satis ve kesim alanina akin etti. Yasanan yogunluk dron ile görüntülendi.

Bahçelievler'de Kurban Kesim Alaninda Yogunluk
Kurban Bayrami’nin ilk gününde Istanbullular kurban pazarlarina akin etti. Istanbul modern ve hijyenik kurban pazari ve kesimi olan Bahçelievler Belediyesi kurban satis ve kesim alaninda da yogunluk yasandi. Bayram namazindan sonra satin aldiklari kurbanlarini kesmek için alana gelen vatandaslar, pazar çevresinde uzun araç kuyruklari olustururken, vatandaslar aldiklari hizmetten memnuniyetlerini dile getirdi.

Bahçelievler Belediyesi Saglik Isleri Müdürü Veteriner Hekim Tibet Bayhan, “Bayram öncesi tüm hazirliklarimizi tamamladik. Bugün de Bismillah dedik kurban kesimine basladik. Su anda gördügünüz gibi gayet düzenli sekilde kurban kesimimiz devam ediyor. Kurban kesim yerimiz hijyen sartlarinin saglandigi bilir kasaplar tarafindan kesimin yapildigi bir yer. Vatandaslarimiza rica da bulunuyoruz. Kurban komisyonlarinin izin verdigi yer disinda sokaklarda parklarda açik alanlarda kurban kesip çevre ve saglik sartlarina uygun olmayan görüntülere meydan vermeyelim sebep olmayalim” dedi.

Kurban pazari yasanan yogunluk dron ile görüntülendi.
Kaynak: İHA